Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

close
U kunt ons bereiken op: telefoonheader +31 (0) 316 34 23 44 mail E-mail ons

Zoeken

Categorieën

Winkelwagen

Geen producten

€ 0.00 Verzendkosten
€ 0.00 Totaal

Prijzen zijn ex. btw

Afrekenen

Partyverhuur

Een geslaagd feest of evenement, waar uw gasten nog lang over napraten . Met Jawiku Partyverhuurgaat dat gegarandeerd lukken. Wij bieden u de betrokkenheid van een kleinschalige onderneming, die in staat is om grootse festiviteiten te organiseren. Dat maken we al waar sinds 1996. Niet voor niets komen klanten uit de beginperiode nog steeds bij ons.

Onze klantenkring is breed. Of u nu als particulier, vereniging of bedrijf een receptie , concert, open dag, of beurs wilt organiseren, Jawiku staat garant voor een geslaagde happening. Wij mogen ook diverse catering en horecabedrijven tot onze klantenkring rekenen. U kunt bij ons terecht voor het huren van partybenodigdheden , maar wij kunnen u ook bij de totale organisatie van uw feest of evenement adviseren en begeleiden.

Wij kunnen u zelfs van dienst zijn bij het regelen van vergunningen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed op de hoogte van wet- en regelgeving op het gebied van vergunningen en brandvertragende maatregelen. Het naleven van de regelgeving maakt dat overheidsinstanties en brandweer in de wijde omgeving ons als een betrouwbare partner kennen.

Wij maken een duidelijke offerte met een totaalprijs, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Een bezoek aan uw locatie brengt ons duidelijkheid en biedt ons de mogelijkheid u van nuttige tips te voorzien. Het is voor ons een uitdaging om de huurprijs, transport en handling , het aanvragen van vergunningen en alles wat nog meer komt kijken bij de organisatie van uw feest of evenement tegen een zo scherp mogelijk tarief aan te bieden.

De lijnen zijn bij ons kort, afspraak is afspraak en flexibiliteit en creativiteit zijn voor ons basiswaarden. Wij stellen direct contact op prijs om een zo persoonlijk mogelijke invulling te geven aan uw wensen. Kijk eens rond op onze website en bij onze referenties of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


mail

Partyverhuur

Geachte bezoeker, indien u meer behoefte heeft aan informatie over Jawiku partyverhuur kunt u hieronder terecht.

readmore
mail

Event Productions

Geachte bezoeker, indien u meer behoefte heeft aan informatie over Jawiku Event Productions kunt u hieronder terecht.

readmore
mail

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen bij Jawiku Partyverhuur maar weet u niet precies hoe u dit moet doen? Wij leggen het u hier stap voor stap uit.

readmore