Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

close
U kunt ons bereiken op: telefoonheader +31 (0) 316 34 23 44 mail E-mail ons

Zoeken

Categorieën

Winkelwagen

Geen producten

€ 0.00 Verzendkosten
€ 0.00 Totaal

Prijzen zijn ex. btw

Afrekenen

Event Productions

Als je niet regelmatig een feest, evenement, concert, open-dag of een beurs organiseert , wil je uiteraard wel dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Er is geen mogelijkheid om het nog eens over te doen. Natuurlijk kun je zelf op internet naar de beste kwaliteit voor de laagste prijs zoeken. Maar dat kost tijd . En tijd is geld. Alle regelgeving en het aanvragen van vergunningen met het bijbehorende reken en tekenwerk maakt het bovendien tot een complexe aangelegenheid. En hoe vaak komt het voor dat een voordelige offerte duurder uitvalt door allerlei bijkomende kosten ? De organisatie van de gehele productie uit handen geven aan deskundigen ontzorgt en bespaart.

Vergunningen:

Aan de hand van een inventarisatie van uw wensen en een bezoek aan de bouwlocatie kunnen wij voor u een compleet plan in kaart brengen waarin alle onderdelen van de productie zijn opgenomen. In dit plan nemen wij dan de vergunnings aanvraag mee met de daarbij behorende tekeningen , berekeningen en certificaten . Tevens zal er een controle moment plaatvinden waar gemeente en/of de brandweer zal controleren of alle zaken geregeld zijn conform de door hun verstrekte vergunning. Ook deze controle kunnen wij u uit handen nemen doordat wij deze samen met de controlerende overheidsinstantie afnemen.

Ontzorgen en besparen:

Een goede tekening geeft inzicht in de materialen die nodig zijn voor het feest of evenement , denkt u bijvoorbeeld eens aan stroomvoorziening en een bijbehorend kabelplan met de juiste verdeling van groepen want er is niets vervelender dan stroomuitval tijdens uw feest of evenement. Verder zal er waarschijnlijk behoefte zijn aan zaken als,water aan en afvoer, licht en geluids techniek, video, film, regie en eventueel beeldpresentatie. Ook de op het eerste oog wat eenvoudig lijkende zaken als , entertainment en catering kunnen wij voor u verzorgen zodat u uiteindelijk te maken heeft met een aanspreekpunt voor het gehele feest of evenement. Wij streven ernaar om alle kosten zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen zodat er achteraf geen onverwachtte bijkomende kosten ontstaan voor onze opdrachtgevers. Een aanspreekpunt en een bedrag onderaan de offerte , dat is onze definitie van ontzorgen en besparen.

Service:

Service staat bij ons heel hoog in het vaandel. Wij leveren op verzoek van de klant medewerkers die niet alleen voor of na het evenement allerlei zaken regelen, maar wij leveren bijvoorbeeld ook medewerkers voor facilitaire zaken tijdens het evenement. Denk daarbij eens aan het tussentijds schoonhouden van de sanitaire voorzieningen, het tussentijds ledigen van afvalbakken en het oplossen van allerlei facilitaire problemen. Onze medewerkers zorgen voor een geruisloze en professionele oplossing. Onze medewerkers zijn breed inzetbaar en goed op de hoogte over de inzetbaarheid van onze materialen. Ook voor werkzaamheden zoals het bedienen van licht en geluidsinstallaties en beeldtechniek leveren wij de juiste medewerkers. Bij alle door ons aangenomen en uitgevoerde producties is een VCA gecertificeerde medewerker en een BHV gecertificeerde medewerker aanwezig, tevens hebben wij medewerkers die zijn gecertificeerd voor het werken met een hoogwerker, heftruck en reachtruck.Verder hebben wij een risico iventarisatie voor de door onze medewerkers uit te voeren werkzaamheden en werken wij bij alle producties met een accreditatie registratie voor alle eigen medewerkers en de medewerkers van onderaannemers.

Kwaliteit:

Jawiku Partyverhuur voldoet aan strenge kwaliteitseisen , waarvan wij ons voortdurend op de hoogte houden. Zo zijn wij continu op de hoogte van alle brand en veiligheidseisen, tevens worden onze materialen voor het afleveren en bij retour in ons magazijn gecontroleerd. Voor diverse materialen voeren wij jaarlijks of indien noodzakelijk periodiek een keuring uit waarvan wij ook een registratie bijhouden. U bent derhalve verzekerd van uitstekende en veilige materialen.

Als onze manier van werken u aanspreekt nodigen wij u uit om een geheel vrijblijvende en kostenloze afspraak met ons te maken om samen te ontdekken of wij uw dromen en wensen om kunnen zetten in een onvergetelijk feest of evenement.


mail

Partyverhuur

Geachte bezoeker, indien u meer behoefte heeft aan informatie over Jawiku partyverhuur kunt u hieronder terecht.

readmore
mail

Event Productions

Geachte bezoeker, indien u meer behoefte heeft aan informatie over Jawiku Event Productions kunt u hieronder terecht.

readmore
mail

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen bij Jawiku Partyverhuur maar weet u niet precies hoe u dit moet doen? Wij leggen het u hier stap voor stap uit.

readmore