Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

close
U kunt ons bereiken op: telefoonheader +31 (0) 316 34 23 44 mail E-mail ons

Zoeken

Categorieën

Winkelwagen

Geen producten

€ 0.00 Verzendkosten
€ 0.00 Totaal

Prijzen zijn ex. btw

Afrekenen

Kwaliteit en Betrouwbaarheid:

Jawiku Partyverhuur streeft de hoogste kwaliteits en veiligheids eisen na, niet alleen tijdens de montage en demontage maar ook voor uw gasten en bezoekers en niet te vergeten uw naaste omgeving. Dit doen wij door te zorgen voor medewerkers die goed geinstrueerd zijn en waarvoor dat nodig is ook gecertificeerd zijn . Denk bijvoorbeeld aan VCA , BHV , en certificaten voor de bediening van een hoogwerker, heftruck en reachtruck. Onze materialen worden altijd gecontroleerd op het moment dat ze ons magazijn verlaten en op het moment dat ze weer retour komen. Tevens worden de materialen waarvoor dat nodig is jaarlijks of periodiek gekeurd wat wij ook bijhouden in een registratie systeem. Wij investeren indien dit in de handel verkrijgbaar is, altijd in materialen die gekeurd en getest zijn en waar de nodige certificaten en/of testrapporten bijgeleverd worden.

Kwaliteit en veiligheid is een proces dat doorlopend verandert, wij doen er alles aan om op dit gebied bij te blijven volgens de nieuwste en laatste ontwikkelingen.


mail

Partyverhuur

Geachte bezoeker, indien u meer behoefte heeft aan informatie over Jawiku partyverhuur kunt u hieronder terecht.

readmore
mail

Event Productions

Geachte bezoeker, indien u meer behoefte heeft aan informatie over Jawiku Event Productions kunt u hieronder terecht.

readmore
mail

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen bij Jawiku Partyverhuur maar weet u niet precies hoe u dit moet doen? Wij leggen het u hier stap voor stap uit.

readmore